(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur ishda Germaniya matn tilshunosligi va matn turlari ularning tavsifi va bu boradagi nemis olimlari qarashlari hususida fikr yuritiladi. В работе рассматриваются лингвистика немецкого текста и типы текстов, их описание и взгляды немецких ученых по этому поводу. The paper examines the linguistics of German text and types of texts, their description and the views of German scientists on this matter.