(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada “Lakuna” atamasi va uning fanga kirib kelishi va bu hususda tilshunos olimlarning nazariy qarashlari tahlil qilinadi. В данной статье анализируется термин «лакуна» и его вхождение в науку, а также теоретические взгляды лингвистов на этот счет. This article analyzes the term "Lacuna" and its entry into the science, as well as the theoretical views of linguists in this regard.