(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada raqamli to‘lovlar va moliyaviy xizmatlardan foydalanish moliyaviy inklyuzivlikni oshirish, tranzaksiya xarajatlarini kamaytirish hamda moliyaviy operatsiyalar tezligi va samaradorligini oshirishning tashkiliy-funksional aloqalari keltirilgan.