(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Alisher Navoiy mislsiz ulugʻ shoirdir. U oʻz ijodini lirik sheʼrlar bitish bilan boshlagan va umri davomida lirikaning eng sara namunalarini yaratgan. Alisher Navoiy lirikasida turli xil mavzular oʻz aksini topgan hamda shoirning lirik asarlaridagi har bir obrazlar oʻzgacha bir mohiyat kasb etadi.