(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda o‘quvchilarning kasb tanlashga yo‘naltirilgan ishlarni samarali tashkil etishda rivojlangan xorijiy mamlakatlar tajribalaridan foydalanish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.