(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada bolalarni maktabga tayyorlashda ota- onaning va oilaning o‘rni muhim ahamiyat kasb etishi haqida so‘z yuritiladi. Xususan, bolani tarbiyalash, unga ilm berish faqatgina ustozgagina xos emas, balki ota-onaga, butun jamyatga tegishli ekani, bola tarbiyasida yo'l qo'yiladigan xatoliklar haqida fikr yuritilgan.