(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida jamiyatdagi qabul qilingan me’yorlardan og‘ishgan bolalar bilan ishlash, ularning psixologik holati diagnostikasi haqida fikr yuritiladi.