(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O’zbekistonda estrada san’atining shakllanish jarayoni, unga qisqa tasnif va O’zbekistonda estrada san’atiga salmoqli hissa qo’shgan ijodkorlarimiz va ansambllarimiz haqida so’z yuritilgan.