(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada bir ma’noli va ko’p ma’noli so’zlar keng ilmiy yoritilgan. In this article, monosyllabic and ambiguous words are widely covered scientifically. В данной статье широко освещаются однозначные и многозначные слова.