(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada kasb bu insonning ijtimoiy iqtisodiy faoliyat turi ekanligi , moliyaviy to’qlik yoki yetishmovchilik uning natijasida ekanligi, kasb ta’limi psixologiyasining asosiy muammosi va shaxsning kasbga yaroqliligini aniqlash ,tayyorlash,mehnat faoliyatiga yo’naltirish masalalari haqida tushuncha beriladi.