(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada pedagogik faoliyatda emotsional zo‘riqishining psixodiognostikasi va psixokoreksiyasi mavzusiga alohida to’xtalib o’tilgan. Maqola davomida mavzu doirasidagi asosli fikr va mulohazalar keltirilgan. Maqola so’nggida xulosa hamda takliflar berib o’tilgan.