(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Boshlang’ich sinf o’quvchilarining bilish jarayonlarini o’ziga xos tomonlari, maktab o’quv jarayoniga moslashishi, diqqati, xotirasi, tafakkurini rivojlantiruvchi omillar.