(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada dutor sinfi o‘qituvchisining kasbiy mahoratihamda dutor ijrochiligining dastlabki jarayoni haqida fikr mulohazalar bildirilgan.