(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda qurilish tashkilotlarida mehnat haq to’lash bo’yicha hisob-kitoblarni hisobini tashkil etish va ularni hisobini takomillashtirish bo’yicha fikr mulohazalar va takliflar ishlab chiqilgan.