(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
language is a fascinating and dynamic system of communication, encompassing various aspects that shape its structure and meaning. Two languages, English and Uzbek, each with their unique characteristics, provide interesting insights into the phonetic and semantic aspects of words. This article explores these aspects, highlighting the similarities and differences between the two languages. язык - увлекательная и динамичная система коммуникации, охватывающая различные аспекты, которые формируют его структуру и значение. Два языка, английский и узбекский, каждый со своими уникальными характеристиками, предоставляют интересные исследования фонетических и семантических аспектов слов. В данной статье исследуются эти аспекты, подчеркивая сходства и различия между этими двумя языками. tilda kommunikatsiya uchun hayratlanarli va dinamik tizim sifatida til, uning tuzilish va ma'nosi shakllantiradigan turli aspektlarni o'z ichiga oladi. Ingliz va o'zbek tillari, har biri o'ziga xos xususiyatlarga ega bo'lib, so'zlarining fonetik va semantik aspektlariga qiziqarli tushunchalar beradi. Ushbu maqolada bu aspektlar o'rganiladi va ikki tillar o'rtasidagi o'xshashliklar va farqlarni belgilaydi.