(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada organic hamda noorganik defoliantlar , organic va noorganik moddalarni farqi bo`yicha fikr yuritildi. В данной статье рассматривается разница между органическими и неорганическими дефолиантами, органическими и неорганическими веществами. This article discusses the difference between organic and inorganic defoliants, organic and inorganic substances.