(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
This article explores the theme of English as a second language and delves into the challenges faced by individuals who are learning English as a non-native speaker. The author discusses the complexities of mastering a new language, including pronunciation, grammar, and vocabulary acquisition. Through personal anecdotes and research findings, the article highlights the struggles and triumphs experienced by ESL learners in their journey to fluency. Additionally, it examines the societal implications of speaking English proficiently, such as increased job opportunities and social integration. Overall, this article provides valuable insights into the unique experiences of ESL learners and emphasizes the importance of support and resources for individuals navigating this linguistic journey. Ushbu maqola ingliz tilini ikkinchi til sifatida o‘rganadi va ingliz tilini ona tili bo‘lmagan holda o‘rganayotgan odamlar duch keladigan qiyinchiliklarni o‘rganadi. Muallif yangi tilni o‘rganish, jumladan, talaffuz, grammatika va so‘z boyligini o‘zlashtirishdagi qiyinchiliklarni muhokama qiladi. Shaxsiy hikoyalar va tadqiqotlarga asoslanib, ushbu maqola ESL talabalari tilni ravon bilish yo‘lida boshdan kechirgan qiyinchiliklar va g'alabalarni ta'kidlaydi. Shuningdek, u ingliz tilini bilishning ijtimoiy oqibatlarini, masalan, bandlik imkoniyatlarini oshirish va ijtimoiy inklyuziyani o‘rganadi. Umuman olganda, ushbu maqola ESL talabalarining noyob tajribalari haqida qimmatli tushuncha beradi va ushbu til sayohatiga chiqayotgan odamlar uchun qo‘llab-quvvatlash va resurslar muhimligini ta'kidlaydi. В этой статье исследуется тема английского как второго языка и углубляются в проблемы, с которыми сталкиваются люди, изучающие английский язык как неноситель языка. Автор обсуждает сложности освоения нового языка, включая произношение, грамматику и приобретение словарного запаса. На основе личных историй и результатов исследований в статье освещаются трудности и победы, которые испытали учащиеся ESL на пути к свободному владению языком. Кроме того, в нем исследуются социальные последствия владения английским языком, такие как расширение возможностей трудоустройства и социальная интеграция. В целом, эта статья дает ценную информацию об уникальном опыте учащихся ESL и подчеркивает важность поддержки и ресурсов для людей, отправляющихся в этот языковой путь.