(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada namlikning inson organizmidagi ahamiyati bo’yicha ma’lumotlar keltirilgan. Havo tarkibidagi namlikni aniqlash usullari va amaliy natijalari bo’yicha tahlillar yoritilgan.