(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada korrupsiyaga oid jinoyatlar uchun javobgarlik masalalari amaldagi qonunchiligimiz asosida tahlil qilingan. Ish “korrupsiya” va “korrupsiyaviy jinoyatlar” tushunchalarini o‘rganish, bu turdagi jinoyatlarni jinoiy-huquqiy tahlil qilish orqali javobgarlikning ayrim masalalarini ko‘rib chiqishga qaratilgan.