(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
ushbu maqolada o’zbek hamda tojik xalqining aloqalari munosabatlari manbalar asosida tahlil qilingan shuningdek ,ular orasidaki munosabat davri1991-2024-yillarni qamrab olgan bo’lib hisoblanadi.