(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqola boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga ot so‘z turkumini o‘qitish va o‘rgatish haqida bo‘lib, turli olimlarning ot so‘z turkumiga oid fikrlari, ot so‘z turkumi to‘g‘risidagi turli adabiyotlardagi ma’lumotlar haqida fikr yuritilgan. В данной статье речь идет о преподавании и преподавании существительных учащимся начальных классов, комментируются мнения разных ученых о существительных, о существительных в различной литературной информации. This article is about teaching and teaching nouns to primary school students, the opinions of different scientists about nouns, the nouns in different literature information is commented on.