(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bu maqolada shaxsga xos bo’lgan pozitiv xususiyatlar psixologiyaning yangi tarmog’i hisoblangan ijobiy psixologiyaning baxs mavzusi ekanligi izohlanib, maktabgacha yoshdagi bolalardagi pozitivlik sifatlarining shakllanishi va uning pedagogik imkoniyatlari haqida keng mulohazalar yuritilgan.