(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
. Mazkur maqolada Alisher Navoiyning “Xamsa” asari tarkibiga kiruvchi “Saddi Iskandariy” dostonining kommunikativ aspektlari tadqiq etilgan. Jumladan, asar tarkibidagi kommunikativlik, xususan, siyosiy kommunikativlik unsurlari o‘rganilgan. Mumtoz badiiy asar misolida so‘z va axborotning kommunikatsiyalashuvdagi o‘rni ochib berilgan.