(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda hikoyalar o‘qitish metodikalari haqida so‘z yuritiladi. Boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga hikoyalarni o‘qitishning naqadar e’tiborga sazovor hamda zarur ekanligi to‘g‘risida ham bir qancha fikrlar keltirib o‘tiladi. Shuningdek, o‘quvchilarga hikoyalarni o‘qitishda qo‘llanadigan bir qancha metodlar keltirib o‘tiladi. Boshlang‘ich ta’lim ta’lim tizimining asosiy fundamenti ekanligini hisobga olgan holda, mazkur sohada e’tibor berilishi lozim bo‘lgan bir qancha masalalar yuzasidan ham bir qancha fikr va mulohazalar ham maqoladan o‘rin olgan.