(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada faoliyatini yangi boshlagan yosh pedagoglarda shaxslararo muloqotchanlikni shakllantirish va o‘quvchilar bilan ishlash jarayonida qo‘llanishi muhim bo‘lgan muloqot turlari va ularni shakllantirish ko‘nikmasi haqida fikr yuritiladi.