(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada eshitishida nuqsoni bo`lgan bolalarning nutqidagi kamchiliklar va ular bilan olib boriluvchi logopedik ishlarning o`ziga xos xususiyatlari haqida ko`rishimiz mumkin. Maqolada olimalar tomonidan qilingan samarali ishlar va eshitishida nuqsoni bo`lgan bolalarda uchraydigan nutqiy kamchiliklar, ularni korreksiyalash yo`llari o`rganildi. В данной статье мы можем узнать о дефектах речи у детей с нарушением слуха и об особенностях логопедической работы, проводимой с ними. В статье изучена эффективная работа ученых, выявленные дефекты речи у слабослышащих детей и пути их коррекции. In this article, we can learn about speech defects in hearing-impaired children and the features of speech therapy work with them. The article reviews the effective work of scientists, identified speech defects in hearing-impaired children, and provides ways to correct them.