(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Халқаро молия, иқтисодиёт ва рақамли маконда бўлаётган ўзгаришлар миллий иқтисодиётнинг туб ўзгаришларга олиб келиши бу табиий ҳолат ҳисобланади.