(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Интернет тармоғи мижозларга товарлар ва хизматларни сотиб олиш имкониятларини кенгайтирмоқда, тижорат ташкилотлари ўз тадбиркорлик фаолиятини ривожлантиришда ушбу тармоқдаги иштирокларини ошириб келмоқда. Шунингдек, электрон тижорат замонавий иқтисодиётнинг ажралмас қисмига айланиб бормоқда.