(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada gerontopsixologiyaning nozik jihatlari ilmiy tahlil qilingan. Hamda keksalikda xotira susayishi sabablari va xotira funksiyalari yoritilgan.