(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Extracurricular activities plays vital role in a foreign language. This article is about a detailed overview of extracurricular activities in a foreign language. And also it provides examples and clear analysis of its importance to teaching process and provides the benefits of using extracurricular activities in a foreign language Ushbu maqola chet tilidagi sinfdan tashqari mashg'ulotlar haqida batafsil ma'lumot beradi. Shuningdek, bu usulni o‘qitish jarayoni bilan bir qatorda hayotda ham qo‘llash qanchalik muhimligini misollar va aniq tahlil qilib beradi hamda chet tilida darsdan tashqari mashg‘ulotlardan foydalanishning afzalliklarini beradi В данной статье представлена ​​подробная информация о внеклассной деятельности по иностранному языку. Также приводятся примеры и наглядный анализ того, насколько важно использовать этот метод в учебном процессе, а также в жизни, и приводятся преимущества использования внеклассной деятельности на иностранном языке.