(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola bizga olmoshlarning grammatik shakillarini va ularni gapda qanday qoʻllashni tasvirlab bayon etadi. Olmoshlarning shakillarini va ularni qanday tasniflashni, koʻplik va birlikka ajiratishni, turlarini yoritib beradi. This article describes the grammatical forms of pronouns and how to use them in a sentence. Explains the forms of pronouns and how to classify them, distinguish them into plural and singular, types. В этой статье описаны грамматические формы местоимений и способы их использования в предложении. Объясняет формы местоимений и способы их классификации, разделения на множественное и единственное число.