(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ta’limning barcha bo‘g‘inlarida bo‘lgani kabi musiqa darslarini o‘qitilishida ham fanlarning o‘zaro aloqadorlik hususiyatlaridan maqsadli foydalanish ushbu fanning mazmunli va sifatli bo‘lishini ta’minlaydi.