(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu ishda oʻrta maktablarda fizika faning elektr va magnetizm boʻlimida yarimoʻtkazgichlarga doir mavzularniini interfaol metodlar yorndamida oʻqitish usullari keltirilgan. Bunda, “T-sxema”, “Keys stadi” metodlari orqali yarimoʻtkazgich moddalar, akseptor va donor sathlar, yarimoʻtkazgichli diod va yarimoʻtkazgich asboblarning turlari haqidagi ma'lumotlarni oʻqitishda foydalanish mumkinligini keltirilgan.