(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola bank ishi asoslari fanining plastik kartochkalar va ularning pul muomilasini barqarorlashdagi o`rni mavzusini rivojlantirishga bag`ishlangan. Shuningdek, plastik kartochkalar haqida malumot olish, ularning pul muomilasidagi o`rni haqida malumotga ega bo`lish ushbu maqolaning bosh g`oyasi hisoblanadi. Shuni aytib o`tish kerakki, plastik kartochkalar sohasiga yangiliklar kiritish, bu sohani tubdan rivojlantirish nafaqat pul muomilasini barqarorlashtiradi, balki kundalik hayotimizda ham ko`plab qulayliklarga sabab bo`ladi. Данная статья посвящена развитию науки об основах банковского дела, пластиковых картах и ​​их роли в стабилизации денежных операций. Также получение информации о пластиковых картах и ​​их роли в денежных операциях – основная идея данной статьи. Следует отметить, что внедрение инноваций в сфере пластиковых карт, фундаментальное развитие этой сферы не только стабилизирует денежные операции, но и внесет множество удобств в нашу повседневную жизнь. This article is dedicated to the development of the science of the basics of banking, plastic cards and their role in stabilizing monetary transactions. Also, getting information about plastic cards and their role in money transactions is the main idea of ​​this article. It should be mentioned that the introduction of innovations in the field of plastic cards, the fundamental development of this field will not only stabilize money transactions, but also cause many conveniences in our daily life.