(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ўзбекистон Республикасида ўтган яьни 2023 йилнинг биринчи олти ойида тармоқларда 3,6 млрд доллар инвестициялар ўзлаштирилди. Андижон шаҳри, Булоқбоши, Ромитан, Ғаллаорол, Фориш, Кармана, Давлатобод, Чуст, Каттақўрғон, Сирдарё туманларига 50 млн доллардан зиёд тўғридан-тўғри инвестициялар жалб этилди.