(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ўзбекистон Республикаси Президенти бошчилигида ўтказилган аксарият йиғилишларда миллий иқтисодиёт барқарорлигини таъминлашнинг асосий йўналишлари белгилаб берилиб борилади. Ва тан олиш керакки алоҳида эътибор инвестиция масалаларига ва тўғридан-тўғри хорижий инвестициялар ҳажмининг кўпайишига қаратилади.