(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada viloyatimizda bolalar va o‘smirlarning jismoniy rivojlanishi va salomatligini mustahkamlash maqsadida oziq-ovqat mahsulotlari tarkibini biologik faol moddalar qo‘shimchalari bilan boyitish, ovqatlanish yo‘li bilan shirinliklardan kelib chiqadigan tish kariesi va boshqa kasalliklarning oldini olish ilmiy asoslanadi.