(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada bevosita soliqlarning ijtimoiy-iqtisodiy mohiyati hamda soliq tizimidagi ahamiyati va samaradorligini oshirishning tashkiliy-funksional aloqalari keltirilgan.