(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada respublikamizda so‘ngi yillarda mamlakatda soliqqa tortish maqsadida kadastr qiymatlarini kadastr qiymatlarini aniqlashda ko‘chmas mulk solig‘ining nazariy-huquqiy asos masalalari hamda soliq idoralari tomonidan soliq ma’murchiligi instrumentlaridan foydalanish orqali kadastr qiymatlarini aniqlash va huquqbuzarliklarni bartaraf etish, soliq to‘lashdan bo‘yin tovlash sxemalarini o‘z vaqtida oshkor qilish chora-tadbirlarini amalga oshirish, soliq ma’murchiligining yanada optimallashtirish, qonun hujjatlaridagi qaramaqarshiliklarni bartaraf etish bo‘yicha ilmiy-amaliy xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.