(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Temuriylar davrida boshlangan “Ikkinchi Renessansning” yorqinnamoyondasi, mutafakkirlarning mutafakkiri, o‘z davrining eng bilimlikishilaridan biri hisoblangan Alisher Navoiy hazratlari o‘zi yashagan davrdagiyoshlarga bilim berish jarayoni to‘g‘risida qimmatli fikrlarni bildirgan. Bu esaNavoiyning faqat shoirgina emas balki yurtimiz tarixidagi muhim pedagogekanligini ham ko‘rsatadi.