(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada markaziy nerv sistemasi funksiyasiga ta‘sir qiladigan dori moddalari ko‘zdan kechiriladi.Markaziy nerv sistemasi bilan kechadigan moddalarning nojo‘ya ta‘sirlari va ijobiy tomonlari keltirib o‘tilgan.This article examines drugs that affect the function of the central nervous system. The side effects and positive aspects of drugs that affect the central nervous system are mentioned.v В статье рассмотрены препараты, влияющие на функцию ЦНС, отмечены побочные эффекты и положительные стороны препаратов, влияющих на ЦНС.