(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Doimiy o'zgarib borayotgan ta'lim manzarasi va jamiyatlarni shakllantirishda milliy qadriyatlarning ahamiyati ortib borayotgan bir sharoitda yosh o'qituvchilarni ta'lim muassasalarida milliy qadriyatlarni targ'ib qilish uchun zarur bo'lgan bilim, ko'nikma va munosabatlar bilan qurollantirishning samarali strategiyalarini o'rganish juda muhimdir. Kredit modul tizimi o‘qituvchilar ta’limiga moslashuvchan va modulli yondashuv sifatida turli kurslar bo‘yicha milliy qadriyatlarni integratsiyalash va yosh o‘qituvchilarni har tomonlama malakali tayyorlash imkoniyatlarini taqdim etadi.