(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda zamonaviy dunyoda innovatsiyalardan keng foydalanish orqali- tadbirkorlikni jadal rivojlantirishga erishish mumkinligi haqida taklif va tavsiyalar berilgan.