(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
О‘zbekiston Respublikasi siyosiy mustaqillikka erishgach, jamiyatimiz va davlatimiz institutlarini yangilash bosqichiga kirdi. Madaniyatli о‘zbek xalqi uchun mustaqillikka erishish buyuk tarixiy voqea va tarixiy adolatning tiklanishi sanaladi. Bu muhim tarixiy voqea respublikada globallashuv jarayonlari va fuqarolar urushining о‘ta shiddatli bosqichiga tо‘g‘ri keldi. Binobarin, о‘sha davrlarda xalq xо‘jaligi faoliyatini tiklash, mamlakat ijtimoiy hayotining dolzarb muammolarini hal etish yо‘llarini izlash juda muhim edi.