(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada muzeyshunoslik sohasinig eng kerakli asoslaridan bo‘lgan “ekspozitsiya” va “ko‘rgazma” tushunchalari, ularning o‘xshash va farqli jihatlari hamda zamonaviy muzeyshunoslikdagi vazifalari haqida ayrim ilmiy qarashlar qisqacha bayon qilingan bo‘lib, ushbu soha mutaxassislarining yakdil fikriga ko‘ra, mavzu nihoyatda dolzarb hisoblanadi.