(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
в тезисе рассмотрены особенности построение традиционных сетей связи, главные принципы построения телекоммуникационных сетей связи и задачи при построении системы безопасности в телекоммуникациях, в тезисе также рассказывается, о перспективных сетей связи следующего поколения – NGN (Next generation network) the thesis discusses the features of building traditional communication networks, the main principles of building telecommunication communication networks and the tasks when building a security system in telecommunications, the thesis also talks about promising next generation communication networks - NGN tezisda an'anaviy aloqa tarmoqlarini qurish xususiyatlari, telekommunikatsiya aloqa tarmoqlarini qurishning asosiy tamoyillari va telekommunikatsiyada xavfsizlik tizimini qurishdagi vazifalar muhokama qilinadi, shuningdek, yangi avlod aloqa tarmoqlari - NGN (Keyingi avlod tarmog'i) haqida so'z boradi.