(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada musiqa ta’limi yo’nalishida olib boriladigan ochiq daralar, ularga qo‘yiladigan talablar hamda ta‘lim sifatini ta‘minlashdagi o‘rni va ahamiyati xususida so‘z yuritilgan. Shuningdek, ba‘zi professor o‘qituvchilarning ochiq darslaridan misollar keltirilgan bo‘lib, ochiq darslarning ta‘lim tizimidagi imkoniyatlari, kamchiliklari va avfzalliklari xususida ma‘lumotlar berilgan.