(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
ushbu tezisda islom moliyasining ishlash tartibi, ularning asosiy tamoyillari va prinsiplari haqida so’z yuritilgan. Shuningdek, mazkur tezisda islom moliyasining an’anaviy moliyadan asosiy farqli jihatlari va uning ustunliklari haqida qisqacha yoritib o’tilgan.