(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Kameral soliq tekshiruvining maqsadi soliq toʻlovchiga soliq organlari tomonidan kameral soliq tekshiruvi natijalari boʻyicha soliq hisobotlarida aniqlangan tafovutlarni mustaqil ravishda bartaraf etish huquqini berishdan iboratdir. Kameral soliq tekshiruvi bo‘yicha olib borilgan ilmiy tadqiqotlar va shu yo‘nalishda bildirilgan fikrlar o‘rganildi, shuningdek nazariy asoslar tahlil etilib takliflar ishlab chiqildi.