(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada bolalar va o‘smirlar gigiyenasi, ularni sog‘lom muhitda tarbiyalash, gigiyenik muhitni ta’minlashda qo'yiladigan talablar haqida so‘z yuritilgan. Bolalar va o‘smirlarda gigiyenik madaniyatni shakllantirishga oid ayrim mulohazalar bildirilgan.